(Ultima modificare: 07-25-2021, 09:52 AM de catre: SERGHEIDIN.)
-->
Cum MPPT-ul meu no-name ,imi facea fite la panoul meu de 300 w am hotarat sa il schimb cu un MPPT Epever (donatie de la Corda Campers Bucuresti...MULTUMESC Darius ).fiind un Epever cu interfata ,am cumparat un cablu de date dedicat si l-am conectat la pc cu softul epever de control.Peste 2 zile vine si senzorul de temperatura care face multa treaba si influenteaza incarcarea si viata acumulatorului.Mai jos sunt datele ,in conditiile unui cer cu nori ,,subtiri" si a orei tarzii.
Alta operatiune importanta a fost inlocuirea pompei de apa ieftine(de presiune mare ,potrivita pt pompe de stropit culturile ) cu o pompa de apa relativ scumpa (shurflo cred) de la EXIS.Am montat si vasul de expansiune (tot de la EXIS) si acum am debit,presiune si curgere constanta i diferent de gradul de deschidere al robinetului.
Alta operatiune importanta a fost inlocuirea pompei de apa ieftine(de presiune mare ,potrivita pt pompe de stropit culturile ) cu o pompa de apa relativ scumpa (shurflo cred) de la EXIS.Am montat si vasul de expansiune (tot de la EXIS) si acum am debit,presiune si curgere constanta i diferent de gradul de deschidere al robinetului.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586