Corect, dar sa stii ca cei ce vand rulote, prefera sa le vanda primavara. Asa cum am mai scris, du-te si uita-te la multe rulote, vezi cum arata, miroase-le, pipaie-le, etc... Dupa mai multe astfel de vizualizari poti sa iei o decizie mai in cunostinta de cauza. Nu te entuziasma la prima - desi poate pare "the one", te asigur ca in rare cazuri chiar e.
Ia-ti pentru inceput o rulota de care sa nu te atasezi prea tare, o rulota mai putin costisitoare, vei invata multe si vei intelege dupa o perioada de timp de iesit cu ea ce ai nevoie cu adevarat si atunci vei putea sa iti iei o rulota care sa te coafeze mai bine.
Depinde mult aici ce buget ai, ce masina ai, sunt multi factori.
..eu asa am facut si sincer inca nu m-am indurat s-o dau pentru ca mi-am facut-o exact asa cum imi doresc eu.
Ia-ti pentru inceput o rulota de care sa nu te atasezi prea tare, o rulota mai putin costisitoare, vei invata multe si vei intelege dupa o perioada de timp de iesit cu ea ce ai nevoie cu adevarat si atunci vei putea sa iti iei o rulota care sa te coafeze mai bine.
Depinde mult aici ce buget ai, ce masina ai, sunt multi factori.
..eu asa am facut si sincer inca nu m-am indurat s-o dau pentru ca mi-am facut-o exact asa cum imi doresc eu.
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com