Lume, lumeeee!
În sfârșit am găsit varianta finală pentru varianta de duș
.
După cum știți, acum ceva timp în urmă am fixat panoul fotovoltaic pe rulotă...
Sunt foarte mulțumit!!!
Suportul/ barele din aluminiu au mult mai multe „funcțiuni”... decât vă puteți închipui.
Doresc să mai instalez un duș mobil, improvizat, IEFTIN!!! pe prelungirea suportulutlui panoului fotovoltaic....
Aici:
Kostenloses Bilderhostingcertificity.com
Mdelul de duș este acesta:
bilder kostenlos hochladencertificity.com
Voi fixa cabina, la colțuri, cu niște cârlige pentru a nu rămâne ca la fotograf, atunci când fac duș...
Îl rog frumos, în special pe @George, și pe TOȚI colegii să-mi răspundă la următoarea întrebare (am nevoie de idei
):
CUM POT FACE O „UȘĂ”, O INTRARE PRACTICĂ LA ACEST TIP DE DUȘ?
„Un cerc cu diametrul convenabil, din orice plastic / teava / sarma groasa gasesti, care poate fi atarnat cumva de undeva sus, si o perdea de dus peste el.”
Cercurile vor fi din țeavă PEXAL de 1/2 țoli, unul sus și unul jos.
Cum fac ușa/ intrarea????
Aici e cea mai mare problemă.
Idei, ceva???
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
În sfârșit am găsit varianta finală pentru varianta de duș

După cum știți, acum ceva timp în urmă am fixat panoul fotovoltaic pe rulotă...
Sunt foarte mulțumit!!!
Suportul/ barele din aluminiu au mult mai multe „funcțiuni”... decât vă puteți închipui.
Doresc să mai instalez un duș mobil, improvizat, IEFTIN!!! pe prelungirea suportulutlui panoului fotovoltaic....
Aici:
![[Imagine: 20170414_153845.jpg]](https://s15.postimg.org/fws7fxqsb/20170414_153845.jpg)
Mdelul de duș este acesta:
![[Imagine: cabina-portabila-3112b.jpg]](https://s12.postimg.org/4www3gw0t/cabina-portabila-3112b.jpg)
Voi fixa cabina, la colțuri, cu niște cârlige pentru a nu rămâne ca la fotograf, atunci când fac duș...
Îl rog frumos, în special pe @George, și pe TOȚI colegii să-mi răspundă la următoarea întrebare (am nevoie de idei

CUM POT FACE O „UȘĂ”, O INTRARE PRACTICĂ LA ACEST TIP DE DUȘ?
„Un cerc cu diametrul convenabil, din orice plastic / teava / sarma groasa gasesti, care poate fi atarnat cumva de undeva sus, si o perdea de dus peste el.”
Cercurile vor fi din țeavă PEXAL de 1/2 țoli, unul sus și unul jos.
Cum fac ușa/ intrarea????
Aici e cea mai mare problemă.
Idei, ceva???
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!