(03-05-2017, 01:28 AM)Niky Radu A scris: Sasiul Alko are doar 5% rotire in jurul axei, la alti constructori acest procent e mai mare. Si eu sunt de aceeasi parere, antibalansul se anuleaza pe jumatate in cazul celor care se rotesc mai mult in jurul axei. ... !
Corect, dar sistemul antibalans nu este eficient. Aceasta parere am avut-o pagina anterioara, citata mai sus si am avut dreptate. Informatia o citisem mai demult, am stat ore in sir aseara sa gasesc dovezile, nu mai zic, cati bani am cheltuit pe bere . Pentru cine nu stie engleza poata sa traduca cu google, o sa inteleaga perfect. Aceeasi ineficienta o au si sasiurile cu 25 de grade rotatie in jurul axei, printre ele intra si Knott !!!
Cel mai mare producator care a investit cel mai mult in aceste sisteme antibalans este Alko, au si cele mai multe modele construite la ora actuala. Au inventat si ATC, un control electronic al franarii . Cu atatea produse pe piata de rulote poti zice ca au cel bun sasiu !
Ordinea celor mai bune sisteme sunt : Alko, Winterhoff, SSK Westfalia si sistemul explicat de Mario mai sus, Buldog.