Am cautat pe OLX si pe google "burete saltea" si pe dimensiunile astea am gasit la preturi asemanatoare. Un burete de 10-15cm cam la 240 Lei, fara husa etc.., altul cu husa la peste 300 de lei. Cea mai buna varianta a fost aceasta, o saltea pe arcuri. Acum, eu acasa am o saltea pe arcuri si una ortopedica, din burete memory foam sau cum se cheama mai nou astea si e diferenta, cea ortopedica fiind mai buna, dar am dormit o viata pe saltea cu arcuri si nu mi-au daunat.
Singura problema la aceasta saltea e ca e cam inalta si ajung aproape de geamuri cu perna, dar e un plus pentru ca ridica "dormitorii" de pe ea la inaltimi sigure fata de frigul podelei.
E o modificare buna, nu stiu daca merita atati banuti, probabil ca da!
Singura problema la aceasta saltea e ca e cam inalta si ajung aproape de geamuri cu perna, dar e un plus pentru ca ridica "dormitorii" de pe ea la inaltimi sigure fata de frigul podelei.
E o modificare buna, nu stiu daca merita atati banuti, probabil ca da!
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com