Si pentru ca unii colegi m-au enervat cu diverse comentarii vizavi de conserve, caracatite si plapumi, in ciuda lor va rog sa admirati una dintre mancarurile noastre favorite de duminica.
Se prepara extrem de simplu:
Obiectul muncii prefiert se frige la foc iute in orice vas neaderent (eu am lipit-o in ceramica si in gratar tiganesc de fonta, dar a iesit ok la teflon).
2-4 (Maxim!) min pe o parte, inca 2-maxim 4 pe cealalta. E destul cat sa se rumenesca oleaca.
Se pune in farfurie, se toarna RAPID zeama de lamaie din belsug, apoi ulei de masline, apoi sare, piper, oregano si boia.
NU SE FRIGE MAI MULT PT CA SE FACA TALPA !
Fiu-meu este innebunit dupa caracatita si calmar, apoi sa zicem pasionat de scoici si peste.
E in stare sa mananace pana i se face rau... ceea ce ni s-a si intamplat.
Se prepara extrem de simplu:
Obiectul muncii prefiert se frige la foc iute in orice vas neaderent (eu am lipit-o in ceramica si in gratar tiganesc de fonta, dar a iesit ok la teflon).
2-4 (Maxim!) min pe o parte, inca 2-maxim 4 pe cealalta. E destul cat sa se rumenesca oleaca.
Se pune in farfurie, se toarna RAPID zeama de lamaie din belsug, apoi ulei de masline, apoi sare, piper, oregano si boia.
NU SE FRIGE MAI MULT PT CA SE FACA TALPA !
Fiu-meu este innebunit dupa caracatita si calmar, apoi sa zicem pasionat de scoici si peste.
E in stare sa mananace pana i se face rau... ceea ce ni s-a si intamplat.
Numai sms la 0728.116.868