Iaca ceva sanatos: fel de mancare in sine si baza pt o ciorba cu afumatura.
Ciolan spate afumat (de regula de la Selgros), fiert in oala minune (cu putina apa, cca 20-25 min),
apoi soriciul crestat (trebuia patratele cat de-o imbucatura, dar n-am avut un cutit ca lumea)
si bagat la cuptor pana se crocanteste (tot soriciul).
Zeama ramasa in oala minune se foloseste la o ciorba de fasole.
Sau la o ciorba taraneasca cu afumatura.
Sau se inabusa in ea vreun alt purcel sau curcan la cuptor, inainte de rumenire.
Nici nu stiu ce sa zic, care iese mai buna...
Nu judecati poza, nu e facut la microunde, dar nu aveam loc prin bucatarie unde sa-l las.
Ciolan spate afumat (de regula de la Selgros), fiert in oala minune (cu putina apa, cca 20-25 min),
apoi soriciul crestat (trebuia patratele cat de-o imbucatura, dar n-am avut un cutit ca lumea)
si bagat la cuptor pana se crocanteste (tot soriciul).
Zeama ramasa in oala minune se foloseste la o ciorba de fasole.
Sau la o ciorba taraneasca cu afumatura.
Sau se inabusa in ea vreun alt purcel sau curcan la cuptor, inainte de rumenire.
Nici nu stiu ce sa zic, care iese mai buna...
Nu judecati poza, nu e facut la microunde, dar nu aveam loc prin bucatarie unde sa-l las.
Numai sms la 0728.116.868