Alio olio e peperoncini.
Se fierb 1/2 paste spaghetti nr 5 b arilla si se scurg in apa rece
Se pune in tigaie dupa placere ulei masine sare piper si de incalzeste tare.
Se taie felii mici ardei rosu galben verde
Se da la o frigere rapidă in ulei, impreuna cu usturoiul (de care uitasem inainte de editare multumesc pentru aducere aminte)
Se amesteca cu pastele
Se lasa 5 minute sa se aseze gustul.
Se serveste cu vin alb sec si parmeggiano Reggio mult.
Contrar opiniilor nu su se supracondimenteaza, daca va place un gust simpu si autentic. Se poate varia cu putin ardei iute, dar putin.
Send form Samsung using Tapatalk.
Se fierb 1/2 paste spaghetti nr 5 b arilla si se scurg in apa rece
Se pune in tigaie dupa placere ulei masine sare piper si de incalzeste tare.
Se taie felii mici ardei rosu galben verde
Se da la o frigere rapidă in ulei, impreuna cu usturoiul (de care uitasem inainte de editare multumesc pentru aducere aminte)
Se amesteca cu pastele
Se lasa 5 minute sa se aseze gustul.
Se serveste cu vin alb sec si parmeggiano Reggio mult.
Contrar opiniilor nu su se supracondimenteaza, daca va place un gust simpu si autentic. Se poate varia cu putin ardei iute, dar putin.
Send form Samsung using Tapatalk.