Topicuri: 35
Likeuri Primite:
357 in 222 posts
Likeuri Trimise: 198
Data înregistrării: Feb 2016
Reputație:
0
Masina: Opel astra g 1.6 :Opel astra H 1.9
Tip Rulota: Hobby
Sex: M
Ai procedat exact invers.Te-ai legat la cap cu podeaua cand ea este cea mai mica problema.
Da panoul din fata jos sj apuca-te de structura, ca este belea ce este acolo. Ai de munca, nu gluma.
TOATE englezoaicele vechi au problema asta, nu ca europencele ar fi mai breze dar la cate englezoaice am verificat... toate aveau buba in fata. Am luat europeana, are si asta buba dar mult mai mica, trece cu antibiotic.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Topicuri: 3
Likeuri Primite:
26 in 16 posts
Likeuri Trimise: 47
Data înregistrării: Feb 2017
Reputație:
0
M-am apucat si eu de ce era mai usor ca să-mi fac curaj
Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk
Likeuri Primite:
357 in 222 posts
Reputație:
0
(Ultima modificare: 03-19-2019, 06:05 PM de catre: SERGHEIDIN.)
-->
Nu iti mai trebuie curaj
Acum iti trebuie vointa ca de reparat nu-i bai, timp, lemn si scule de prin casa gospodarului.
Nu este dracu chiar atat de negru. Macar vei sti dupa reparatie ca ai un perete ca nou.
Si eu am de schimbat vreo doua rame de geam (la prima vedere). Am vointa, am scule dar imi lipseste cu desavarsire cheful. Nici nu ma gandesc sa ,,scotocesc " ca cine stie ce dracu gasesc. Deocamdata nu miroase si nu ploua inauntru.
Spor la treaba.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Likeuri Primite:
357 in 222 posts
Reputație:
0
Aaaaaa,pai este parfum ce ai tu acolo.Ramele de la geam sunt sanatoase,ale mele sunt vai steaua lor ..Hai ca iese treaba buna.
PS- polizorul ala unghiular (flex-ul) nu face casa buna cu discul pentru taiat lemn.Nu este conceput pentru asa ceva si din cauza asta ,din cand in cand s-e supara si mai taie si carne sau os.Potoliti-va cu prostiile astea .
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Topicuri: 3
Likeuri Primite:
26 in 16 posts
Likeuri Trimise: 47
Data înregistrării: Feb 2017
Reputație:
0
Ai dreptate referitor la fierastrau, vad câteva accidente de gen asta zilnic. Nu aveam variantă sa tai deasupra lonjeron. Altfel nici eu nu folosesc. Cât despre ce am găsit la demontarea capacului, pot spune ca și eu m-am bucurat ca e doar atât. Problema e ca nu prea știu cum sa fac sa nu se mai întâmple. Capacul avea o gramada de spumă poliuretanica in baza, era de fapt lipit la colțuri jos cu spumă. Acolo se tot aduna apă. Nu știu cum ar trebui sa fie. Apoi capacul mic de la portbagajul din față, care nu etanseaza cum trebuie va fi urmatoarea provocare. Oricum, am de gând peretele din față sa înlocuiesc placajul cu o foaie de tabla zincata, iar sub podea, dupa ce repar sa bag o tablă intra podea si lonjeron. Ar fi cam 5kg in plus, nu cred ca e bai. Ce parere aveți? E bine sau rău?
Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk
Topicuri: 269
Likeuri Primite:
1,306 in 844 posts
Likeuri Trimise: 635
Data înregistrării: Jan 2016
Reputație:
8
Masina: Skoda Yeti 2.0 170 CP 2010
Tip Rulota: Hymer Nova SL 465 - 2009
Poti sa bagi tabla de aluminiu, daca greutatea te ingrijoreaza, dar oricum 5 kg nu sunt atat de multe. Pentru a impiedica patrunderea apei spuma e ineficienta, trebuie un mastic. Eventual fa-i o streasina de scurgere dintr-un plastic, ceva sa forteze apa sa se distanteze de panou.
Homo homini lupus
--------------------------------------
Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com
Likeuri Primite:
357 in 222 posts
Reputație:
0
Buna ideea cu tabla,mergi cu foaia de tabla pana sub rulota ...5-10 cm ..si ai scapat de infiltratii la panoul din fata si podea.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586