"O vorba-n plus si-un dinte-n minus."
Fun - Poze si video amuzante
|
Pentru aceasta postare, Bogdan Ploiesteanu a primit Like de la 4 utilizatori
• barsan.doru, costica V., Cristi, Florin Smolnicki
Lichid, solid, bine ca este! Ca rar se mai intalneste cu apa.
mariusi_rotaru@yahoo.com
Skoda Octavia Scout + Hobby 460 UFe
ea - Iubitule , peisajul asta ma lasa muta !
el - Perfect , campam aici !!!! 0723553334 - Doru
Noua mea caravană...
Nu am adus-o încă acasă... mi-e frică să nu mă invidieze vecinii.... Am lăsat-o deocamdată în parcarea de la Carrefour Suceava . Ce ziceți, vă place? kostenlose bilder kostenlose bilder kostenlose bilder kostenlose bilder
Florine, pune cateva poze din interior, as vrea sa-mi cumpar si eu una dar ma tem ca nu-i asa incapatoare, pare mare doar pe afara...
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com (02-10-2017, 07:47 AM)Cristi A scris: Florine, pune cateva poze din interior, as vrea sa-mi cumpar si eu una dar ma tem ca nu-i asa incapatoare, pare mare doar pe afara... As lua si eu una, dar nu am decat B-ul !!!
Gabriel Schuster
0722545963 gschuster67@gmail.com
Hm......daca iti permiti asa ceva ,impozitul si asigurarea chiar nu mai conteaza.
Cred ca este interesant sa campezi in parcari
Serghei
Sector 3,Bucuresti tel 0788344586
Buna, fara sa par ignorant, in opinia mea e greu sa mergi inn vacanta cu ea. Nu prea vad camping la asa gabarit. Dar e frumoasa foc.
Send form Samsung using Tapatalk.
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: 35 Vizitator(i)