La multi ani @NeluViorel Potroacă !
mariusi_rotaru@yahoo.com
Skoda Octavia Scout + Hobby 460 UFe
La Multi Ani!!!
|
La multi ani @NeluViorel Potroacă !
mariusi_rotaru@yahoo.com
Astazi este ziua colegului nostru @Bogdan Ploiesteanu care implineste frumoasa varsta de 23 de ani si cateva luni!
LA MULTI ANI!!!
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com
(Ultima modificare: 09-15-2016, 10:35 AM de catre: Marius Rotaru.)
-->
La multi ani Bogdan!!!!
Cate luni ai peste cei 23 de anisori, atatea pahare / sticle / shot-uri ( de pe caz ) sa dai pe post de cinste! Sa fie primite ...... zic!
mariusi_rotaru@yahoo.com
Multumesc frumos dragi colegi!
Va invit la restaurantul Prestij de pe Republici la o bere dupa amiaza.
"O vorba-n plus si-un dinte-n minus."
8 luni! Ne vedem la 8 ani!
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com
AM ZIS!!!!
Hai la multi ani! Felicitari si multumesc pt efort adminului si celor ce se implica in bunul mers al forumului!
mariusi_rotaru@yahoo.com
Facem si noi ce putem
Homo homini lupus
Colegul @calator isi serbeaza astazi ziua de nastere! La multi ani!!!
De asemenea, in acest w-end a fost ziua unei persoane deosebite, si as vrea sa-i uram "La multi ani, Cristina!!!" @Ciprian Rosca , sa traiti fericiti si frumosi!
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com |
|