Topicuri: 39
Likeuri Primite:
456 in 261 posts
Likeuri Trimise: 220
Data înregistrării: Jan 2016
Reputație:
6
Masina: Insignia Sports Tourer, 2.0 Turbo
Tip Rulota: Swift Toscane 410, 2004
Sex: M
Bun venit !
Ma bucur ca in sfarsit ti-ai facut un pic de timp !
Numai sms la 0728.116.868
Topicuri: 0
Likeuri Primite:
1 in 1 posts
Likeuri Trimise: 2
Data înregistrării: Apr 2016
Reputație:
0
Masina: Skoda Octavia II
Tip Rulota: Swift Toscane 410, an 2002
Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase de bun venit!
Cu respect,
I.Marinescu
Topicuri: 9
Likeuri Primite:
136 in 97 posts
Likeuri Trimise: 350
Data înregistrării: Jan 2016
Reputație:
5
Masina: Skoda Octavia Scout
Tip Rulota: Hobby 460 UFe
(04-13-2016, 03:20 PM)George A scris: Bun venit !
Ma bucur ca in sfarsit ti-ai facut un pic de timp !
Bun venit! Mă bucur că ne întâlnim și aici. Dar cel mai mult aștept ieșirile în natură la care
să ne vedem.
mariusi_rotaru@yahoo.com
Skoda Octavia Scout + Hobby 460 UFe
Topicuri: 35
Likeuri Primite:
357 in 222 posts
Likeuri Trimise: 198
Data înregistrării: Feb 2016
Reputație:
0
Masina: Opel astra g 1.6 :Opel astra H 1.9
Tip Rulota: Hobby
(Ultima modificare: 04-15-2016, 06:42 PM de catre: SERGHEIDIN.)
-->
Bine v-am gasit .
Am accesat forumul de ceva vreme dar am amanat prezentarea din anumite motive.Acum ma pot prezenta.
Ma numesc Serghei Din,asa ma numesc asa ma prezint asa scrie in certificat ,pot aduce si probe.Prietenii ma striga Serghei sau BA,sau fratziware (ca tot a inebunit lumea).Dusmanii ma abordeaza cu Domnul Serghei sau Serghei cel CRUNT (e pe dracu ,glumesc ).
Fost cortist,rulotist,cortist si in sfarsit iar rulotist ,iubesc natura,femeile,animalele si OAMENII buni.Beau ca tot omul ,mananc la fel (dar tot nu realizez cum reusesc sa cresc in greutate constant ,sa fie din cauza cresterii muschilor de sub stratul de grasime ??!!)
Am pe inventar o rulota Hobby ,veche (91),cu ceva urma de infiltratii (adica are) ,mici bube pe ici pe colo dar pregatita deja pentru echipajul de trei [sefa,Cleo (labradorita) si subsemnatul].Rulota dotata cu GENERATOR de 65 db dar stati linistiti ca daca ies off ,ies ca sa fiu singur ,nu ma lipesc ca scaiul de alte rulote ca sa deranjez.Cine vine langa mine ,asta este ..ii ofer un prelungitor.
Ce imi place sau nu imi place vedem pe parcurs,la fel cat de placut pot fi .Ofer si cer respect ,daca m-ai calcat pe coada a doua oara ,ti-ai luat-o cu aceeasi moneda.Respect regulile unei comunitati atata timp si si comunitatea ofera acelasi lucru.Imi cer scuze cand gresesc si cer acelasi lucru de la ceilalti.
Ies cu placere in grup, daca nu trebuie sa ascult manele la nesfarsit si sa suport oameni care isi beau mintile.
Ai nevoie de o cheie,o scula,un ceva,o mana de ajutor ,ma tavalesc cu tine prin noroi pe sub masina si rulota si nu te las la greu.
Eu asta sunt ,frumos ,destept si MODEST.Ma acceptati sau nu asta este ,nu este suparare.Ramane sa ne dam buna ziua in continuare.
Serghei
Sector 3,Bucuresti
tel 0788344586
Topicuri: 3
Likeuri Primite:
15 in 9 posts
Likeuri Trimise: 9
Data înregistrării: Mar 2016
Reputație:
0
Masina: Seat Cordoba
Tip Rulota: Burstner
Imi place prezentarea! In schimb,te rog sa prezinti "certificatul"! Unii sunt sceptici in privinta autenticitatii numelui; nu si aici...bine ai venit Serghei!
Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk
cornelradulescu80@gmail.com
Seat Cordoba & Burstner
Tel: 0745 166 833