Cutie pentru stecher, am cumparat ieri de la Auchan-Galati, la 6,70 Lei buc.
0742411020
vasiliucostica@yahoo.com
vasiliucostica@yahoo.com
![]() |
Cutie pentru stecher, am cumparat ieri de la Auchan-Galati, la 6,70 Lei buc.
0742411020
vasiliucostica@yahoo.com
@costica V. , bun pretul, am sa dau si eu o fuga la Auchan Ploiesti, desi e in capatul celalalt al orasului, mi-ar trebui si mie unul la rulota, sa fie!
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com ![]()
Omul gospodar, stiti cum se zice, iti cumpara primavara
. Vor intra in oferta de la LIDL pe 17 martie, la pretul de 60 de lei.Stiu ca unii dintre voi aveti asa ceva, sunt bune atunci cand rulota stationeaza o perioada mai mare de timp, pentru a nu sta pe roti asa mult. ![]()
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com ![]()
sau pentru a o cala mai bine in panta, daca n-ai stiinta sau alte mijloace
Numai sms la 0728.116.868
(Ultima modificare: 03-20-2016, 02:54 PM de catre: andreigrigoras74.)
-->
Scaune aluminiu la Dedeman cele verzi la 77 Ron , albastre la 98 ci maro deschis împreună cu o prelungire ca sa se facă șezlong 134 . Toate au 5 poziții la spătar și suporta 100 kg
Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk ![]() ![]() ![]() Trimis de pe al meu SM-G800F folosind Tapatalk
Multumesc @andreigrigoras74 pentru pont.
Mi-am cumparat si eu doua din alea albastre. Deja le-am cazat in rulota. E adevarat ca doar seamana la design cu cele ale lui @Cristi, cadrul de aluminiu fiind mult mai plapand. Sper sa isi merite banii.
mariusi_rotaru@yahoo.com
Skoda Octavia Scout + Hobby 460 UFe
Pe
pentru gradina, gasiti sigur ceva interesant pentru rulota! Saboti, furtun, carut de furtun, conectori, etc...
Homo homini lupus
Sabotii de gradina se pot folosi si ca papuci de plaja.In special in Grecia.Multumim.
Telefon : 0741015477
Email : cprohome@yahoo.com
Apropo de papuci de plaja, noi folosim espadrilele Decathlon, cu care se poate si inota.
Astea: Dar au un mare dezavantaj - dupa scurta vreme de balaceala incep sa se desprinda branturile. A folosit cineva espadrile de plaja de plastic/cauciuc/silicon ? De genul: Sunt suportabile la mers in general, fara sa transpiri si sa-ti alunece piciorul in ele ? Intra nisipul ?
Numai sms la 0728.116.868
|
|