Vand bijuterie nemteasca: Dethleffs Rondo 400 HK - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Publicitate (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Publicitate) +--- Forum: Vanzari Rulote si Autorulote (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Vanzari-Rulote-si-Autorulote) +--- Subiect: Vand bijuterie nemteasca: Dethleffs Rondo 400 HK (/Discutie-Vand-bijuterie-nemteasca-Dethleffs-Rondo-400-HK) |
Vand bijuterie nemteasca: Dethleffs Rondo 400 HK - George - 07-27-2017 Motivul vanzarii: avem nevoie de un loc suplimentar de dormit. Fara infiltratii vechi sau noi, fara mirosuri, stare excelenta. Nu s-a fumat si nu s-a gatit in ea. Foarte solida, spatioasa si cu foarte multe locuri si volum de depozitare - lucru nemtesc "de pe vremuri" ! Perfecta pentru 3 persoane. Merita vazuta. MMA 1100 kg. Imbunatatiri: - mover Enduro cu telecomanda - suport biciclete spate, CarryBike pentru 2 biciclete - ventilatoare evacuare frigider - cort si terasa DESCRIERE: Bucatarie: - chiuveta si aragaz 3 ochiuri inox - frigider 80 l, cu congelator, perfect functional pe gaz, 220V, 12 V - sertar tacamuri, dulap cu sertare metal pentru vase - dulap lateral mare cu multiple deschideri unde se pot stoca sticle, ustensile gratar, solutii toaleta, etc Baie: - spatioasa, cu cada de dus si scurgere, pereti placati cu plastic imitatie de faianta (pregatita pt montat dus) - chiuveta rotativa lateral pentru mai mult spatiu la dus - ramanand functionala si rabatata - toaleta Thetford electrica, cu golire externa, indicator de nivel, modelul cu bazin mare - oglinzi mari si multe dulapioare depozitare Camera: - canapea in U pentru 5 persoane cu masa in mijloc - a 6-a persoana poate sta la masa pe un scaun - canapeaua se transforma in pat 2x2 m - perfect pt 3 persoane, care pot dormi pe "lat" sau pe "lung" - brat rabatabil articulat pentru TV, care iese si pe fereastra spre cort Incalzire: - soba pe gaz Trumatic 3000, cu TrumaVent cu reglaj continuu (distributia fortata a aerului pe tubulatura sub pat si in baie) si AirVent (comutare graduala pentru aer proaspat de sub rulota - e buna vara!) Trape, ferestre: - toate ferestrele se deschid si au rulouri functionale cu plasa de tantari si jaluzele atermice - perdele si draperii decorative (acelasi material cu tapiteria si lampa, toate originale) - plasa glisanta de tantari la usa fractionabila - trape: baie 28 cm si camera 40 cm, cu deschidere articulata si aerodinamica (nu pot fi smulse in mers) Corturi: - cort Isabella Ambasador 2500 (4 m x 2.5 adancime), complet si in stare excelenta, bete din fibra de carbon - terasa cu laterale detasabile (cred ca Fiamma) de 4 x 2 m, bete din otel - se pot pune in prelungire Depozitare: - portbagaj fata, unde stau butelia si bazinul de apa, cu ventilator pt incalzire iarna - mai intra gratar, carucior, rola cablu, furtun, carbuni, etc - doua dulapuri de haine - un "bufet" cu doua usi care poate servi si ca masa pt microunde, cafetiera, TV, laptop, etc - dulapurile suspendate foarte spatioase care se vad in poze - spatiile de sub canapele - cu acces din exterior pe partea dreapta, pentru cort, coarba, etc - spatiile mentionate de la baie si bucatarie Altele: - anvelope TOYO noi, Cargo, de iarna - rezerva Continental cu eticheta, amplasata pe cadru special sub rulota - baterie GM/Varta 12V functionala (auto) - alarma cu senzor miscare si telecomanda - in lucru, bazin de ape reziduale pe suport rabatabil sub rulota (mai trebuie prelungite tevile pana la el) - treapta pt usa - cablu alimentare 220V Daca mi-a scapat ceva, mai completez ulterior. Nu am apucat sa fac poze pt vanzare, am pus ce aveam si eu - inclusiv poze de cand am cumparat-o, murdara... dar se intelege despre ce e vorba. Este similara cu asta doar ca nu am atibilduri pe usi Aici cortul era bagat prin copac si inghesuit de stalp, de aceea nu era intins perfect. Covorul NU ESTE DE VANZARE Televizorul NU ESTE DE VANZARE Pozele mai intunecate sunt de cand am adus-o acasa prima data. Acum e mai curata, mailuminoasa si fara mocheta aia urata - podeaua este in nuanta tapiteriei Pret: 3300 EUR cu mover, 2950 fara mover, 2800 doar cu terasa si fara mover . RE: Vand bijuterie nemteasca: Dethleffs Rondo 400 HK - George - 07-27-2017 Astept barem like-uri RE: Vand bijuterie nemteasca: Dethleffs Rondo 400 HK - George - 08-15-2017 (08-10-2017, 10:24 AM)George A scris: Pret de vara: 2950 EUR ! Pret de super-vara 2800 EUR ! Cu mover si terasa ! [ Bonus trepied de satelit home-made RE: Vand bijuterie nemteasca: Dethleffs Rondo 400 HK - George - 09-05-2017 Cred ca trebuie sa mai maresc pretul. Probabil ca asa o frumusete atat de ieftina nu prezinta incredere. RE: Vand bijuterie nemteasca: Dethleffs Rondo 400 HK - George - 09-17-2017 In sfarsit am maturat rulota si am putut face poze: |