Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii diverse (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-diverse) +--- Forum: Diverse (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Diverse) +--- Subiect: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? (/Discutie-Voi-cum-a%C8%9Bi-dori-s%C4%83-fie-viitoarea-voastr%C4%83-rulot%C4%83) Pagini:
1
2
|
Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Florin Smolnicki - 11-20-2016 Voi ce spuneți, avem voie, noi, rulotiștii, să visăm? Dragi colegi, voi nu visați mereu la o altă rulotă? Eu, ..., DA! Ce ați dori să aibă ca dotări, ce nu? Eu aș vrea ca viitoarea mea rulotă să fie cam așa:
Voi cum vreți să fie următoarea voastră rulotă? Eu voi reveni cu completări. RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Cristi - 11-20-2016 Florin, la mine e mai simplu, mi-as dori o rulota englezeasca facuta pentru europeni, NOUA! RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Florin Smolnicki - 11-20-2016 (11-20-2016, 09:51 AM)Cristi A scris: Florin, la mine e mai simplu, mi-as dori o rulota englezeasca facuta pentru europeni, NOUA! LA MINE NU E NIMIC SIMPLU! Din păcate... Eu tot caut, caut. M-aș bucura tare mult să ne auzim la un telefon.... pentru o discuție generală, nu știu cum să mă exprim. Ne vom auzi la telefon. RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Gabriel Schuster - 11-20-2016 (11-20-2016, 01:25 PM)Florin Smolnicki A scris:(11-20-2016, 09:51 AM)Cristi A scris: Florin, la mine e mai simplu, mi-as dori o rulota englezeasca facuta pentru europeni, NOUA! @Florin Smolnicki Am citit despre " visul " tau si nu pot decat sa fiu de acord cu tine, trebuie sa visam, sa speram si vom primi ceea ce dorim. In ceea ce priveste configuratia rulotei, paturile longitudinale , baia mai mare si al doilea loc de dormit vor da o lungime mai mare si implicit MMA-ul corespunzator de minim 1200 kg. Suportul de biciclete se poate pune ulterior, la fel si usile de vizitare suplimentare. Important este sa aiba boiler pe gaz, o soba buna si pereti grosi, bine izolati. Spor la cautari si fie ca visul tau sa devina realitate. RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - dan.achim - 11-20-2016 " every dream that begin with a new camper, end's up with a new wife " autor ne necunoscut! Send form Samsung using Tapatalk. RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Ciprian Rosca - 11-21-2016 ==Toaletă fixă, golire exterioară, cu pompă electrică!== Ce inseamna asta? RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Cristi - 11-21-2016 Da, tare citatul! Am sa-l folosesc, daca nu te superi! RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Florin Smolnicki - 11-21-2016 @Ciprian Rosca , @Cristi , Să fi „comis” un pleonasm? Să fi greșit ordinea cuvintelor? Să fie oare o exprimare greoaie, neclară? 10 zâmbilici care roșesc pentru mine ... de rușine... ! Vreau o toaletă care să fie fixă, nu mobilă. Toaleta să poată fi golită din afara rulotei. Apa pentru clătirea toaletei să se tragă cu ajutorul unei pompe electrice. Ce e așa de greu de înțeles? Chiar nu v-ați gândit la ce vreau să vă spun/ sugerez? Acel text l-am scris în timp, nopțile. E copt cu ceva timp în urmă, l-am postat la o oră ciudată. Fiți și voi puțin mai îngăduitori. RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Cristi - 11-21-2016 Florin, eu nu te-am certat, eu vreau altceva RE: Voi cum ați dori să fie viitoarea voastră rulotă? - Cristi - 11-21-2016 Ti-am zis, eu vreau o rulota noua, dar nu sunt finante pentru asta. Vreau sa nu mai imi bat capul cu absolut nimic 10 ani, sa o bag pe cui si sa plec! Sa fie mica: 4 metri, maxim 4.2, sa aiba moover, sa aiba boiler pe gaz, sa aiba cort usor, sa fie izolata corespunzator si sa aiba truma. Baie mare? Nu-mi trebuie, ca intram pe rand. Dus/baie la rulota? Nici asta, ma spal mai rar Deci englezeasca facuta pentru europeni, nu ma intereseaza unde-i usa, din anii petrecuti cu englezeasca mea mi-am dat seama ca usa e unde o pui |