Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii cu si despre rulote! (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-cu-si-despre-rulote) +--- Forum: Dotari si prezentare rulote si masini (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Dotari-si-prezentare-rulote-si-masini) +--- Subiect: Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota (/Discutie-Cu-ce-am-mai-dotat-rulota-sau-autorulota) |
Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - Gogonea Razvan - 01-28-2016 Salutare! Dragi rulotisti , hai sa spunem fiecare ce am mai cumparat pentru rulota. Asa mai dam idei unul altuia. Multumesc! Exemplul meu : A doaua butelie, ceas cu termometru si voltmetru , cort, covor pentru cort, masa pentru bucatarie exterioara , aragaz, gratar pe gaz, baterie pe gel, incarcator baterie( automat), dus exterior,cort pentru dus, oglinzi suplimentare, topor,lopata,fierastrau, masa si scaune pliante, vesela inox, pompa apa (de rezerva), folie geamuri fumurii, husa protap, aer conditionat portabil, banda cu leduri la 12 v pentru interior, becuri economice,proiector cu becuri tip dioda , pentru exterior, la 12v. Deocamdata atat imi amintesc RE: Cu ce am mai dotat rulota - Ciprian Rosca - 01-28-2016 Eu sunt in cautare de autorulota.Inseamna ca nu pot posta in topicul asta? RE: Cu ce am mai dotat rulota - Gogonea Razvan - 01-28-2016 (01-28-2016, 12:35 PM)Ciprian Rosca A scris: Eu sunt in cautare de autorulota.Inseamna ca nu pot posta in topicul asta? Adica tu vrei sa iti dotezi rulota cu o autorulota? RE: Cu ce am mai dotat rulota - Ciprian Rosca - 01-28-2016 Topicul este numai despre rulota.Nu este nimic ,se asimileaza. RE: Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - Cristi - 01-29-2016 De cand mi-am achizitionat rulota, am inceput sa cumpar lucruri si chestii utile, sau mai putin utile, nu stiu daca voi scrie in ordine cronologica, dar am cumparat urmatoarele:
RE: Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - George - 01-29-2016 Mai stiu pe unul care ar trebui sa-si puna o remorca... dar ala nu prea iese cu rulota, doar o lauda Unde le bagi pe toate ? RE: Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - Cristi - 01-29-2016 Incap, incap, am break si cosciug din ala, incap toate Mai adaug: Un incalzitor de cort O butelie de voiaj, pe care nu stiu daca am s-o mai car cu mine, am sa iau in rulota butelia de fibra si in port-bagajul masinii cea veche, pe care am s-o folosesc pe post de butelie de voiaj. Suport de biciclete pentru haionul masinii RE: Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - cornels - 01-29-2016 Mama cate ai Cristi, si te mai miri ca iti miroase ambreajul la manevre. RE: Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - Cristi - 01-29-2016 Stai, nu le iau pe toate cu mine, le iau pe rand sau dupa necesitati! RE: Cu ce am mai dotat rulota sau autorulota - Ciprian Rosca - 01-29-2016 Am si eu set de mese si banchete pentru bere dar nu le-am carat niciodata cu rulota,cred ca au impreuna vreo 40kg. Ai si tu ceva de carat. Si eu care ma ratoiam la Cristina ca pune destule in rulota. |