Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii cu si despre rulote! (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-cu-si-despre-rulote) +--- Forum: Discutii generale despre rulote (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-generale-despre-rulote) +--- Subiect: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. (/Discutie-Despre-corturi-si-montarea-lor-prezentare-video-a-tehnicii-de-montaj) Pagini:
1
2
|
Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - Emil - 02-26-2016 Pentru ca cea mai mare parte a activitatilor de pe timpul zilei, la rulota, se petrec in cort, voi veni in ajutorul colegilor rulotisti ce nu se simt prea in largul lor cand este vorba de instalarea/montajul cortului cu informatii, tutoriale video de pe net. Corturile pot fi de diferite de forme, culori si solutii constructive (am vazut si pentagonale). Mai sunt asa numitele "corturi de iarna" ce au un perimetru mult mai mic si se monteaza la intrarea in rulota. Corturile fi inchise total dar cu fetele si "panourile" laterale detasabile care se trannsforma astfel in terase. Dupa dimensini corturile pot fi normale 2m, marite 2,5m, duble 2,5+1m Pot fi doar direct terase fara peretii frontali si panourile laterale pentru iesiri scurte si pentru a usura montarea lor aici regasindu-se si bine cunoscutele terase Fiamma. Corturile pot avea "dependinte" un dormitor sau o bucatarie sau spatiu de depozitare pentru biciclete sau diverse. De asemenea corturilor li se poate adauga si o terasa in partea din fata prelungind astfel spatiul de odihna. Cu preti laterali Sau fara pereti laterali In continuare cateva tutoriale video despre montarea corturilor, a teraselor, a anexelor. Cortul Dorema (favoritul meu) Cortul Isabela Montarea terasei Fiamma Caravanstore RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - razvy - 02-26-2016 Multumim pentru video . Eu nici in ziua de azi nu stiu sa imi montez cortul cum trebuie RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - Cristi - 02-26-2016 Eu m-am invatat, dar am avut o aventura asta-vara cand l-am pus total aiurea, si nici n-am reusit sa-l mai fac pana am plecat! RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - George - 02-27-2016 Si pana la urma cu ce spray dati voi pe sina, fara sa se naclaiasca atunci cand da de praf ? Eu n-am dat niciodata, dar daca si aia de la Isabella dau, probabil ca rau n-o fi. Sau facem alt topic ? Sent from mobilis in mobili RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - Emil - 02-27-2016 Este un spray pe bază de apă, parcă la Exis am vazut un model. RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - Cristi - 02-27-2016 Eu dau cu orice silicon! RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - Cristi - 02-27-2016 RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - dan.achim - 02-27-2016 Si eu am cautat in zadar o schema de montaj si piese la Walker cu anexa. Daca are cineva as fi recunoscător. Mulțumiri anticipate. Send form Samsung using Tapatalk. RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - SERGHEIDIN - 07-01-2016 Deja am intrat in vrie .M-a tot uit pe schema cortului mei si la bete..iar la schema ..apoi spre inaltul cerului si imi dau seama ca jumatate de zi ,,voi construi". Cortul---Casa Grande porto Chateau Gr 7-14 + Jersey+Gigant.Imi poate traduce si mie cineva ce este scris de mana ,va rog ? Ca orage am inteles dar are un scris omula asta de m-a indoit .Multumesc. RE: Despre corturi si montarea lor - prezentare video a tehnicii de montaj. - Radu Ivanescu - 07-02-2016 (07-01-2016, 05:59 PM)SERGHEIDIN A scris: Deja am intrat in vrie .M-a tot uit pe schema cortului mei si la bete..iar la schema ..apoi spre inaltul cerului si imi dau seama ca jumatate de zi ,,voi construi".Ca sa nu se incurce betele de cort sunt marcate(tilate) cu ceva culori |