Reguli ,,nescrise". - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii diverse (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-diverse) +--- Forum: Diverse (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Diverse) +--- Subiect: Reguli ,,nescrise". (/Discutie-Reguli-nescrise) |
Reguli ,,nescrise". - SERGHEIDIN - 06-02-2019 Reguli nescrise pentru rulotisti, in camping si pe sosele, adunate de pe net (de la oameni din tari cu apa calda) si nascocite de mine...
Deocamdata atatica...mai adaugati si voi. RE: Reguli ,,nescrise". - George - 06-04-2019 Daca ai obiceiul sa tipi la nevasta, nu o mai face. Bate-o direct pe muteste. Asa nu vei deranja pe nimeni. Asta n-am reusit. Ca atunci tipa ea, si tipa mai tare vuvuzeaua. Aici trebuie cautata o alta solutie. In rest, buna initiativa si, desi sunt lucruri de elementar bun simt obtinut dupa primii 7 ani de viata, poate ca ar trebui sa editam cumva o lista pe care s-o raspandim. RE: Reguli ,,nescrise". - e-1 - 06-11-2019 Un pic de durere te face profund, Mai multă durere te-afundă prea mult. C-un pic de avere n-ai lipsuri în casă, Cu multă avere n-ai somn şi te-apasă. Un pic de-mplinire te face mai bun, Prea multă împlinire te face nebun. Un pic de putere te face mai tare, Prea multă putere pe alţii îi doare. C-un pic de respect eşti încrezător, Cu prea mult respect devii sfidător. Un pic de-ngrijire te ţine mai bine, Prea multă îngrijire-i o hibă-n gândire. C-o slujbă, desigur, ai pâine pe masă, Dar dacă ai zece, n-ai masă, n-ai casă. Păstrează, creştine, măsura în toate, Deloc nu e bine, iar prea mult te-abate Încet, dar şi sigur de la pocăinţă Şi te pricopseşte c-o altă credinţă. (poezie de Mina Ianovici) RE: Reguli ,,nescrise". - Florin Smolnicki - 01-10-2020 CÂT BUN SIMȚ ARE ACEST OM! RESPECT! MAȘINĂ FOTOGRAFIATĂ ACUM CÂTEVA ZILE ÎN VATRA DORNEI. ȘI NU DERANJA PE NIMENI! BUNĂ IDEE! L-AM SUNAT PE OM, L-AM FELICITAT ȘI I-AM MULȚUMIT PENTRU IDEE. MI-AM FĂCUT ȘI EU UN ASTFEL DE BILEȚEL, PENTRU ORICE URGENȚĂ! LA MULȚI ANI, TUTUROR! RE: Reguli ,,nescrise". - SERGHEIDIN - 01-10-2020 NU .Avea bun simt daca nu bloca.De ce sa-l sun eu ? De ce sa astept dupa el ?! Biletelul ala este exact ca mana scoasa pe geam de catre taximetristi de parca a dracului mana va rezolva orice problema sau avariile aprinse de un magar dupa ce ti-a ,,luat fata"..Sunt gesturi care te absolva devorice vina .. Ce a facut acel sofer s--e numeste ,, nesimtire autentificata". RE: Reguli ,,nescrise". - Florin Smolnicki - 01-11-2020 @SERGHEIDIN, ai și tu foarte mare dreptate! Eu recunosc. Am mai blocat și eu cu mașina, pe unii oameni, uneori. Cred că toți am făcut cândva, cumva acest lucru în viață... Am făcut și eu un astfel de bilețel. Nu se știe niciodată... E bine să fie acolo, ca să nu am nevoie de el niciodată. O zi frumoasă, tuturor! Este un lucru nemaipomenit să fii rulotist! Credeți-mă! Fii rulotist! RE: Reguli ,,nescrise". - SERGHEIDIN - 01-11-2020 Eu Nu am blocat masina nimanui,niciodata .In schimb sotia da ,fiind ,,agent publicitar " o scalda ca alta solutie nu are si evident are si ea un astfel de ,,biletel".Evident eu sunt PERFECT iar ea NU ...normal,doar este femeie.Am un principiu,si il respect : ,,nu fac altora ce nu mi-ar face sa m-i s-e faca mie " .O singura data am fost blocat ,dupa 30 minute i-am mutat masina dand cu spatele ...in mod repetat.M-a costat haionul complet ,o lampa spate si evident tinichigiul si vopsitorul.Cel care m-a blocat si a carui masina am mototolit-o nu m-a cautat pana acum (6 ani) chiar daca am declarat evenimentul la politie.Consider ca in Romania legea si respectul trebuiesc impuse cu parul. RE: Reguli ,,nescrise". - George - 02-01-2020 (01-10-2020, 01:56 PM)Florin Smolnicki A scris: CÂT BUN SIMȚ ARE ACEST OM! RESPECT! Florin, iarta-ma, dar BA NU !!! Asemenea biletel inseamna ca individul si-a incetatenit aceasta practica ! In cazul fericit, o data la trei zile nu pot iesi din cauza unor astfel de indivizi, care apar dupa jumatate de ora dupa ce ii suni. NUUU!!!! INADMISIBIL!!! (02-01-2020, 12:21 AM)George A scris:(01-10-2020, 01:56 PM)Florin Smolnicki A scris: CÂT BUN SIMȚ ARE ACEST OM! RESPECT! Si singurul motiv pentru care nu le gauresc temeinic usile sau aripile este faptul ca mi-e foarte greu sa montez carligul pe masina. Dar o s-o fac si pe asta. Beware ! (01-11-2020, 03:59 PM)SERGHEIDIN A scris: dupa 30 minute i-am mutat masina dand cu spatele ...in mod repetat.M-a costat haionul complet ,o lampa spate si evident tinichigiul si vopsitorul.Cel care m-a blocat si a carui masina am mototolit-o nu m-a cautat pana acum (6 ani) chiar daca am declarat evenimentul la politie.Consider ca in Romania legea si respectul trebuiesc impuse cu parul. Foarte de acord cu parul ! Si de ce dreaq nu i-ai dat cu carligul ?!? Eu asa le voi da. |