Bancuri - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii diverse (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-diverse) +--- Forum: Diverse (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Diverse) +--- Subiect: Bancuri (/Discutie-Bancuri) |
RE: Bancuri - Cristi - 02-26-2016 RE: Bancuri - Cristi - 02-29-2016 Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate, iar unul dintre ei zice: -Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa de repede la locul accidentului... RE: Bancuri - Cristi - 02-29-2016 Un tip intra intr-un magazin sa cumpere un cadou de martisor. Vanzatoarea il intreaba: -E pentru sotie, sau doriti ceva mai scump ? RE: Bancuri - Cristi - 03-01-2016 RE: Bancuri - Cristi - 03-07-2016 Se intalnesc 2 prieteni. - Am auzit ca te-ai casatorit. Nu-i asa ca-i mai bine - Nu-i mai bine, da-i mai des... RE: Bancuri - Cristi - 03-11-2016 Astăzi i-am adus soţiei mele flori. Acum când stau cu ele în faţa uşii nu îmi mai amintesc de ce le-am luat: s-a purtat ea bine sau m-am purtat eu rău?! RE: Bancuri - Doru Negru - 03-11-2016 - Ziua bună, domnişoară doctor. - Cu ce te pot ajuta, bade ? - Nu stiu cum sa va spun.....nu pot face dragoste. - Se rezolva, bade, nu fi necajit, uite îţi dau reţeta asta, scoţi medicamentele, iei câte una în fiecare seară şi te întorci peste o săptămână, sa vedem cum a fost. Se întoarce badea Gheorghe peste o săptămână, rasucind caciula in mana....doctorita-l intreaba direct: - Este vreo schimbare in bine, bade?! - Nimic... - Ti-am prescris cele mai tari medicamente, trebuia sa mearga... uite cum facem ! Eu mă aşez colo, pe pat, mă dezbrac şi ia încearcă matale, să vezi ce simţi ! S-a infierbantat badea Gheorghe, s-a apucat repede de treabă şi i-a tras-o doctoriţei de i-a sarit boneta. - Ei, vezi nene, că poţi ? - No, dară, cum să nu, aicea pot, da' acasă n-am cu cine... RE: Bancuri - Cristi - 03-13-2016 Examen la facultate Examen la facultate. Un singur tip si 30 de gagici in grupa. Intra prima. - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! – Iesi afara, ai 4! Intra a doua. - Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? - Hihihi, hahaha! – Iesi afara, ai 4! Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4. La sfarsit intra tipul si i se pune aceiasi intrebare. - Ce se mareste pana la 20 de ori cind este excitata? - Pupila. - Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca “hihihi si hahaha” se mareste intre 3 si 5 ori RE: Bancuri - George - 03-14-2016 Frate, eu inseamna ca n-am hihi si haha... ce naiba oi avea in loc ?!? Pai daca s-ar mari de 3-5 ori, m-as lasa de serviciu ! RE: Bancuri - Cristi - 03-17-2016 Un tip vrea să traverseze strada... O voce, în spatele lui: - Nu traversa !
- Doamne, îți mulțumesc că ai grijă de mine, spune omul cu voce tare.Omul nu traversează și... un accident groaznic, trece un autobuz pe roșu, pietonii mor toți ! Ajunge omul la gară, dă să cumpere un bilet la tren, aceeași voce: - Nu cumpăra bilet la trenul ăsta ! Omul nu cumpară, și a doua zi află că trenul a deraiat și au murit toți călătorii... - Nu este Domnul, sunt eu, îngerul tău păzitor ! - Îngerul meu păzitor ! Știi, tare mult mi-am dorit să te văd, nu ai putea să te transformi într-o gâză ? Un fluture vine și se așează în palma omului. Omul strivește în pumn fluturașul, mormăind printre dinții: - Unde erai mă, când m-am însurat? |