Modificari aduse rulotei - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii cu si despre rulote! (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-cu-si-despre-rulote) +--- Forum: Dotari si prezentare rulote si masini (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Dotari-si-prezentare-rulote-si-masini) +--- Subiect: Modificari aduse rulotei (/Discutie-Modificari-aduse-rulotei) |
RE: Modificari aduse rulotei - razvy - 03-12-2016 Intre timp , am mai mesterit una-alta RE: Modificari aduse rulotei - Cristi - 03-12-2016 Ce ai făcut la cala aia? RE: Modificari aduse rulotei - razvy - 03-14-2016 Am pus alta noua RE: Modificari aduse rulotei - Cristi - 03-14-2016 Credeam ca ai "restaurat-o" cumva, ca parea ca e inainte si dupa. Mesteresti si tu la rulota, mesteresti! RE: Modificari aduse rulotei - Florin Smolnicki - 03-14-2016 Ce am făcut până acum la rulotă: - am demontat noptiera din față, centru (e primul lucru pe care l-am făcut, imediat după ce am cumpărat rulota!!!!) - Am înlocuit toate becurile (neon) cu LED-uri, și pe interior și pe afară, a rămas doar unul. - Am pus huse noi la bureți - montat acumulator 12v, panou fotovoltaic 150 w monocristalin + controller 20 A - reparat baterii baie + bucătărie - tv led 12-220v, reciever 12-220v + antena parabolică 80 cm cu trepied aluminiu + Cartelă Free Sat (care încă nu e activată). Mă interesează și îmi sunt suficiente, pentru moment cele aprox. 300 de programe nemțești (satelitul Astra). - cumpărat terasă, pompă alimentare apă a rulotei, câteva brațe aluminiu de susținere a ferestrei rulotei - bidoane apă 35 litri (vreo două) + multe alte bidoane de 10, respectiv 5 litri - am cumpărat scăriță de intrare, cale + înălțătoare Ce aș vrea să fac în cel mai scurt timp: - eliminat geamul mare din față - Să montez un recipient pentru apă in interiorul rulotei, sub banchetă, pe care să-l pot alimenta din exterior + instalația aferentă, și să-l pot goli, având englezoaică, am butoi afară. - montat lumină în compartimentul de bagaje - să montez prize triple de 12 V în interior față stânga, față dreapta, pe mijloc în față, în portbagaj - să montez suport tv cu 3 brațe pentru a putea muta televizorul în exterior sau în interior - sa pun cuplă antibalans - schimbat urgent cauciucurile!!!! - înlocuit masticul de la trape și aerisiri, șinele de aluminiu; remasticare totală. - duș exterior12 V (cu tot cu cort), am văzut pe olx, costă cam 200 roni - reparat boiler (eu am ars ceva pe la partea electronică, lăsând neatent să se scurgă apa din boiler). Prostia costă scump! - Înlocuire lămpi frontale cu lămpi LED Ce aș vrea să fac în viitorul mai îndepărtat: - în dreptul locașului unde amplasez bateria, sa fac o ușă de vizitare sau să pun o cutie specială pt baterie, cu tot cu ușă de vizitare. - ușă de vizitare în lateralul rulotei (stânga/față) - să pun vent la 12V - nu am deloc și cred că ar fi bună așa o chestie - sa schimb butelia de 7, respectiv 4 l, cu două mai mari (9 l) - montat home-made ventilator la aerisirea frigiderului (?) - montat plase împotriva insectelor și folie de aluminiu la geamuri. RE: Modificari aduse rulotei - dan.achim - 03-14-2016 (03-14-2016, 08:19 PM)Florin Smolnicki A scris: Ce am făcut până acum la rulotă:De ce doresti sa elimine geamul din fața? Send form Samsung using Tapatalk. RE: Modificari aduse rulotei - Florin Smolnicki - 03-14-2016 Ca să am mai puțină lumină în rulotă și să pot dormi mai bine dimineața. Și pentru ca să nu fie spart de pietrele de pe drum. RE: Modificari aduse rulotei - George - 03-14-2016 Ce inseamna englezoaica... conceputa pentru vreme inchisa si nici cu frig din cale-afara, dar nici prea cald... Suprafata vitrata mare, care la noi vara e naspa si iarna invers dar tot nashpa. Eu, la Dethleffs, ma plang de intuneric... RE: Modificari aduse rulotei - Cristi - 08-31-2016 Tocmai mi-am cumparat o saltea 190*120*21 cm pentru patul din spate. Sotia se plangea ca e incomod patul, iar saltelele pe care le avea rulota erau foarte subtiri si compuse din 2 parti care se miscau. Am cumparat salteaua din Ploiesti, cu 260 lei. RE: Modificari aduse rulotei - barsan.doru - 08-31-2016 Ma gandesc si eu sa fac acelasi lucru, insa eu o sa cumpar/confectionez doua bucati mai mici sa pot ajunge la spatiile de sub pat. |