Modificari aduse rulotei - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii cu si despre rulote! (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-cu-si-despre-rulote) +--- Forum: Dotari si prezentare rulote si masini (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Dotari-si-prezentare-rulote-si-masini) +--- Subiect: Modificari aduse rulotei (/Discutie-Modificari-aduse-rulotei) |
Modificari aduse rulotei - Cristi - 01-29-2016 Ce modificari ai adus rulotei tale si ce altceva ai in plan sa faci Sa incep eu: Ce am facut pana acum la rulota:
Ce as vrea sa fac in cel mai scurt timp:
Ce as vrea sa fac in viitorul mai indepartat:
RE: Modificari aduse rulotei - Cristica - 01-29-2016 Am facut:
Vreau sa fac
RE: Modificari aduse rulotei - petre scolareanu - 01-29-2016 Hop si eu: Realizari
RE: Modificari aduse rulotei - Cristi - 01-29-2016 Petre, te rog frumos, poti face un mic info despre acel rezervor de apa? Scriam mai sus ca vreau sa schimb solutia de apa. Niste poze, un mic indrumar de realizare a lucrarii? Ar fi super, merci! RE: Modificari aduse rulotei - petre scolareanu - 01-29-2016 Zilele urmatoare merg sa fac cateva foto si tot atunci o sa detailez RE: Modificari aduse rulotei - e-1 - 01-30-2016 Eu trebuie sa deschid subiect separat. Tot ce am facut poate fi considerat modificare. Am luat o dubita de 3,5 t pe care am amenajat-o autorulota. Masina mi-a placut de prima vedere: era lunga si inalta, perfecta pentru autorulota. Cochetam de mult cu ideea, insa nu credeam ca ma voi apuca asa repede... Dupa achizitie am curatat-o bine, in toate cotloanele, am schimbat parbrizul si am retusat caroseria. Avea cateva ciobituri si o indoitura pe laterala dreapta, inclusiv usa glisanta. Nu stiu cum se intampla, si sincer nici nu vreau sa aflu, dar am vazut multe dubite atinse serios pe laterale, chiar la jumatate... Am inceput o lunga perioada de documentare, inspiratie, planificare si multa visare. Intr-un tarziu m-am hotarat ce vreau (cel putin in mare, aveam idee ce vreau sa fac). A urmat cautarea materialelor si punerea lor in opera. M-a preocupat in primul rand izolatia, urmarind in permanenta alegerea unor materiale usoare, sa nu ingreunez inutil cosmelia. Cam atat deocamdata, voi incerca sa deschid un subiect si sa ma tin serios de el, cu imagini in diverse faze, explicatii detaliate. RE: Modificari aduse rulotei - George - 01-30-2016 Hai ca ma 'nervati, dar trebuie sa-mi amintesc bine ce am facut. Deci, modificari n-am facut, poate adaugiri si diverse acareturi:
RE: Modificari aduse rulotei - Ciprian Rosca - 01-31-2016 Dupa ce am cumparat rulota ,pentru a ne imbunatati traiul i-am facut urmatoarele imbunatatiri: -sistem fotovoltaic compus din : panou solar de 250W,regulator MPPT de 20A,acumulator cu dascarcare lenta,controller Victronic -invertor de 1000W pentru care am facut un circuit separat cu prize -2 telescoape ,englezestile nu sunt prevazute cu acestea -suport roata de rezerva fixat pe sasiu,am scapat de roata de rezerva montata in magazia din fata rulotei -aer conditionat montat in tavan -antena satelit automata cu sapte sateliti prestabiliti -mover cu telecomanda avand cuplare si decuplare manuala,aici m-am zgarcit la 300euro,trebuia sa iau cu cuplare din telecomanda -iluminatul interior cu LED-uri,astea trebuiau sa aiba o inaltime mica ca nu incapeau in aplica rulotei si erau cu picioruse,asa ca le-am comandat la Zextar. -iluminat exterior,daca tot am comandat de la Zextar becuri,mi-am luat de acolo si o banda cu leduri avand 2,5 m Ce mai vreau sa fac pana in Martie: -montat rezervor sub bancheta cu alimentare din exterior si instalatia aferenta.Un rezervor de 20-30 l,necesar la folosirea pentru o seara intr-un circuit.Eu pastrez si sistem original cu pompa afara,este foarte util in off si nu numai. -montare de priza externa pentru 12v,direct din bateria rulotei,pentru lada frigorifica. -montare de priza externa pentru 220V,poate gasesc una care sa aiba 12V si 220V RE: Modificari aduse rulotei - Cristi - 02-01-2016 Nu aveam nici o usa de vizitare, iar patul de pe spate, era mereu facut. Asa pierdeam mult spatiu, doua din cutiile de sub pat neffind accesibile decat daca strangeam patul de tot. Am hotarat, deci, sa montez o usa de vizitare, am acces in acest moment la toate cele trei zone, pentru ca am taiat si o parte din pfl-ul care facea o cutie pe spate. Mai am de aranjat putin chederul, ca s-a incretit, si de cumparat niste terminatii la parchet. Am folosit niste bare de aluminiu pe care le aveam de la o lucrare, si am incropit doua margini, pentru protectie si rezistenta, si pentru a masca parchetul. Montare usa de vizitare: RE: Modificari aduse rulotei - Gogonea Razvan - 02-01-2016 Frumos, imi place!!!! Esti meserias... |