Versificatie de troll - Versiune listare +- Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba! (https://www.despre-rulote.ro) +-- Forum: Discutii diverse (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Discutii-diverse) +--- Forum: Geosectiunea (https://www.despre-rulote.ro/Categorie-Geosectiunea) +--- Subiect: Versificatie de troll (/Discutie-Versificatie-de-troll) |
Versificatie de troll - George - 01-27-2016 Cea mai tare sectiune ! Si uite asa, webmasterul m-a redus la volum minim... Sa ma cert de unul singur Dar eu, tot nemultumit Si ma simt chiar oparit: In put am cazut, din lac Cand sefu-mi face pe plac ! RE: Versificatie de troll - cornels - 01-27-2016 cand ti-o da sefu un capac o sa uiti de put si lac RE: Versificatie de troll - George - 01-27-2016 Iar te bagi ca musca-n oala; Este clar ca ai o... boala! Si de ce ma contrazici Cand tu m-ai adus aici ?!? RE: Versificatie de troll - Cristi - 01-27-2016 Cand ma uit pe ce ai scris Imi pari cam pupincurist Insa te cunosc mai bine Ai ghimpi ca de maracine! RE: Versificatie de troll - George - 01-27-2016 M-ai spart... Te-am iertat de (aproape) toate pacatele. RE: Versificatie de troll - George - 01-28-2016 Nu pot sa va spun cat de mult ma bucur ca webmaster-ul s-a gadit si la un loc unde pot bate campii linistit fara sa supar pe nimeni. Si daca, in cele ce urmeaza, unii nu ma veti recunoaste, stati linistiti: nu am devenit poetul curtii, doar ca pentru moment nu-mi pot infrana gandurile non-critice. Pana imi ascut limba la loc, mi-am ascutit creionul cu un mic volum de versuri, intitulat fara inspiratie "Din toata inima, Partidului" Din toata inima, Partidului Fiecare-si are locul Dupa cum i-o fi norocul. Iar norocul, nu uita, Ti-l mai faci cu mana ta… Tipul asta priceput La facut si desfacut Vrea acum sa imi arate Ca si altfel se mai poate. Stiu ca trebuie sa tac, Osanale sa nu-i fac, Insa am ramas uimit Cat de bine-I pregatit. Eu, din start, cand am venit Le-am spus si i-am prevenit Ca limba nu mi s-a tocit, Chiar de nu am mai vorbit… Si ne-am inteles usor Sa luam totul chiar din zbor; Si cu gura de-o stricam Cu bun simt s-o reparam! Acuma nu pot sa zic Inca de critica nimic. Dar promit ca va veghez Cand gresiti, sa corectez. RE: Versificatie de troll - Bogdan Ploiesteanu - 01-28-2016 Foarte tare George!Abia astept sa vedem versurile,cit despret titlu ce sa zic....imi aduce aminte de pe vremea plumbuitului. RE: Versificatie de troll - George - 01-28-2016 Bogdan, mi-e tare greu sa nu intep... dar n-am reusit (inca) sa gasesc motive. Asa ca m-am autointepat macar cu titlul asta... RE: Versificatie de troll - Ciprian Rosca - 01-28-2016 Gata George,la prima intalnire trebuie sa compui sau sa concepi versuri darrrrrr...si sa gasesti melodia adecvata. RE: Versificatie de troll - Gogonea Razvan - 01-28-2016 (01-28-2016, 12:33 PM)Ciprian Rosca A scris: Gata George,la prima intalnire trebuie sa compui sau sa concepi versuri darrrrrr...si sa gasesti melodia adecvata. Dupa o halba de vodca orice melodie va fii adecvata |