Cine stie un loc unde pot face un autocolant de exterior, rezistent la UV si umezeala ?
Mi-e clar ca o bucata iese scumpa... dar sa nu exageram.
In formatul celor cu numele de tara pt auto, cu care sa-l acopar pe cel de NL de pe bara, care pare de nedezlipit.
CA cel de mai jos, poate ca fara text (poate... doar pt a obtine forma ovala)
Textul ar vrea sa spuna si ca sunt apolitic, si ca nu sunt inregimentat in niciun sistem ierarhic sau cotizant... sunt doar free lancer
Iti fac eu dar peste vreo 3 saptamani si trebuie sa o iei la forfecuta la decupat.
2 bucati...daca ai posibilitatea ,te rog.Si spune si cat costa ca doar nu ai castigat la 6/49 si noi nu stim?!
Trimis de pe al meu A5_Quad folosind Tapatalk
George, îți dau eu unul cu sigla mea, să nu te chinui să-l dezlipești de pe rulota veche
Trimis folosind Tapatalk
(07-29-2017, 05:07 PM)e-1 A scris: [ -> ]George, îți dau eu unul cu sigla mea, să nu te chinui să-l dezlipești de pe rulota veche
Uimeste-ma...
(07-29-2017, 02:58 AM)Cristi A scris: [ -> ]Iti fac eu dar peste vreo 3 saptamani si trebuie sa o iei la forfecuta la decupat.
Forfecutza sa-i fie numele!
Le platesc eu si pt Serghei si pt Florin cel nou, si te rog mai fa unul si pt Florin Smolnicki si unul pt tine - fac cinste daca v-a placut pictograma. Si le trimit eu fiecaruia, in afara de tine
Intrebarea e... cu text sau fara ?
Textul are si totusi n-are haz...
.
Am uitat sa zic... dupa aia baietii platesc copyright-ul
Le fac, ce dimensiune? Două pe un A4? 4? Una pe un A4?
Cred ca 2 pe un A 4 ies mai ,,umane"...parerea mea.
(07-30-2017, 09:19 AM)SERGHEIDIN A scris: [ -> ]Cred ca 2 pe un A 4 ies mai ,,umane"...parerea mea.
Doua pe A4 cred ca e ok, sau o o idee mai mic ?
Cat sa iasa din foarfeca un oval dinala cu numele tarii...