06-01-2016, 09:33 PM
Avem obiete de care avem nevoie rar.
Si ma gandesc ca, cei care se cunosc intre ei si sunt in zone apropiate, ar putea sa se ajute imprumutandu-si diverse obiecte utile sau chiar la o claca prin rulote pt diverse reparatii sau imbunatatiri.
Ma gandesc in special la lucruri pe care le folosim rar, poate o data pe an in concediu, si pe care este putin probabil sa ni le stricam imprumutandu-le.
Si pentru care imprumutatul isi asuma raspunderea: stricat = reparat sau inlocuit !
Si, mai mult: nimeni nu se supara pentru un refuz !
De exemplu:
Cine imi imprumuta si mie o butelie, in perioada 28 iulie - 15 august ? Preferabil nu prea mare...
In aceeasi perioada asa mai putea avea nevoie si de alte acareturi, ca:
- pat pliant care tine 120 kg
- sezlong usor (pt sotie la plaja - ca eu si fiu-meu servim numai apa)
- frigider/ lada 220V (/gaz) - nu Peltier
Si ma mai gandesc.
Pot oferi la randul meu diverse obiecte, bineinteles in limitele mentionate mai sus si in perioade in care nu le folosesc:
- antena de satelit 60 cm + LNB bun
- pat dublu gonflabil cu compresor 220V (nu faceti sex in el !)
- cric hidraulic 2 tone, capre pliabile 2 tone, trepied antena (cam greu)
- Lada izoterma din comert
- Lada Peltier
- umbrela zdravana (de la inghetata Delta, cand umbrela tinea umbra !)
Si ma mai gandesc.
Ce ziceti ?
Si ma gandesc ca, cei care se cunosc intre ei si sunt in zone apropiate, ar putea sa se ajute imprumutandu-si diverse obiecte utile sau chiar la o claca prin rulote pt diverse reparatii sau imbunatatiri.
Ma gandesc in special la lucruri pe care le folosim rar, poate o data pe an in concediu, si pe care este putin probabil sa ni le stricam imprumutandu-le.
Si pentru care imprumutatul isi asuma raspunderea: stricat = reparat sau inlocuit !
Si, mai mult: nimeni nu se supara pentru un refuz !
De exemplu:
Cine imi imprumuta si mie o butelie, in perioada 28 iulie - 15 august ? Preferabil nu prea mare...
In aceeasi perioada asa mai putea avea nevoie si de alte acareturi, ca:
- pat pliant care tine 120 kg
- sezlong usor (pt sotie la plaja - ca eu si fiu-meu servim numai apa)
- frigider/ lada 220V (/gaz) - nu Peltier
Si ma mai gandesc.
Pot oferi la randul meu diverse obiecte, bineinteles in limitele mentionate mai sus si in perioade in care nu le folosesc:
- antena de satelit 60 cm + LNB bun
- pat dublu gonflabil cu compresor 220V (nu faceti sex in el !)
- cric hidraulic 2 tone, capre pliabile 2 tone, trepied antena (cam greu)
- Lada izoterma din comert
- Lada Peltier
- umbrela zdravana (de la inghetata Delta, cand umbrela tinea umbra !)
Si ma mai gandesc.
Ce ziceti ?