Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba!

Versiunea completă: 16-20.06 Intalnirea Nationala a rulotistilor ClubRV- de Rusalii
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Incepand de joi 16 iunie si pana luni 20 iunie ( luni fiind zi libera ) , de Sfintele Rusalii ca in fiecare an , Asociatia ClubRV organizeaza :Intalnirea nationala a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania si Adunarea Generala a Asociatilor.

La aceasta intalnire sunt invitati toti rulotistii din Romania si din Europa (vor fi si cateva echipaje si din EU).
Se poate inscrie oricine in limita locurilor disponibile , campingul avand aproape 100 de locuri , parcele , prize , tot ce trebuie inclusiv dusuri cu apa calda , masina de spalat... net wi fi .

Vampirecamping din Bran este unul de talie internationala cu parcele separate de gard viu .

NU se mai impune de data aceasta , regula masinii scoase afara din camping pt. ca este spatiu destul iar la strada NU este loc .

Tariful negociat pt. toata lumea prezenta este 40 ron + 10 ron curent optional , 2 persoane masina rulota.
Pt. pers suplimentare in rulota de la 14 ani in sus se va achita pt fiecare cate 10 ron/zi.
Curentul este limitat la 6A adica un max de consum de 1000-1200w dupa care va sare siguranta individual doar unde va conectati dvs .
Exista 80 de prize separate cu sigurante separate , parcele mari , iarba tunsa impecabil.
M-am inscris, pe ClubRV. Cine nu are cont acolo, o poate face aici, fara probleme, avem grija sa ne numaram impreuna!
Numa' sa nu ne numaram precum steagurile lui Caragiale! Smile
Nu conteaza numaratoarea, sa fim, zic! Vedeti ca eu stau pana pe 21 inclusiv (ALL INCLUSIV!!!)
Cine nu are cont pe ClubRv sa se inscrie aici si il voi inscrie eu pe tabelul participantilor.
Ciprian, pentru cei ce stau mai mult, se aplica alt tarif? Eu as vrea sa stau pana pe 21. Multumesc!
Salut Ciprian,

Eu as vrea sa stau de pe 14 pana pe 22.

Zi usoara.
Se poate.In perioada de 16-20 se plateste tariful negociat ,inainte si dupa tarifele afisate de camping pe siteul lor.
Pentru tariful negociat trebuie sa te trec pe tabelul participantilor care va sta la poarta.
Si eu care voiam sa ma dau bine pe langa tine, Ciprian... 
Gata-gata sa platesc si cotizatie pt asa tarife la Vampire...  sa ma votez, inregimentez, parafez, prezidez...

Lasand gluma, chiar imi pare rau ca nu pot veni.  Suna tare bine !
Ala va fi weekendul sotiei, care naseste in urmatorul...
Bisericim, probam, degustam.... uuuuf!!!!
George lasa vraja. Probeaza un weekend mai devreme. In weekend-ul cu Rusaliile majoritatea nu lucreaza, nu stiu ce vei proba. Daca vrei poti! Adiblas torsion
Pagini: 1 2