Forum Despre Rulote - Comunitatea rulotistilor amatori si cu chef de vorba!

Versiunea completă: Camping Costesti Hunedoara
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Loc Pentru Campare Si Picnic In Zona Cetatilor Dacice Din Muntii Orastie.
Dotat cu grup sanitar propriu, apa curenta, 10 mese acoperite si 3  gratare zidite.
Este bine amplasat si puteti vizita cetatea Blidaru,  Sarmizegetusa Regia si Ulpia Traiana, castelul Corvinilor din Hunedoara, cetatea Deva.

camping Costesti Hunedoara

Cateva instantanee

[Imagine: 7vV3r1Yl.jpg]

[Imagine: z6XZ7Xbl.jpg]

[Imagine: QqDbN2Rl.jpg]

[Imagine: ZWUj6Rzl.jpg]

[Imagine: rqiC5fHl.jpg]
De foarte mult timp ne dorim să vizitam zona descrisă de tine adica "cetatea Blidaru,  Sarmizegetusa Regia si Ulpia Traiana, castelul Corvinilor din Hunedoara, cetatea Deva" .
Sper să ne strangem mai multi doritori si sa se organizeze o ieșire în zona. 
Cu Rulota 01
Stiu ca sunt câteva campinguri mici și cochete in zona, acolo ne-am putea stabili "tabara" iar de acolo să mergem la cetati in excursie iar seara stăm la rulote și împărtășim impresii la o bere, doua.  Sa bem
 
sa te vad... eu m-as baga

poate cu cortul cel nou, ca fac mai repede cei 400km...
Cred ca am fost acolo acum 5 ani ... atunci amenajau grupul sanitar Big Grin Pe atunci eram cortist, alte vremuri.
@barsan.doru nu ai avut probleme sa intri cu rulota acolo? Cand am fost eu aveau o poarta destul de joasa si la iesire un prieten a cam harjait rulota pe o sina. A trebuit sa demonteze si cosul de la soba ca sa incapa.
(03-12-2016, 05:37 PM)Marius Rotaru A scris: [ -> ]Cred ca am fost acolo acum 5 ani ... atunci amenajau grupul sanitar Big Grin Pe atunci eram cortist, alte vremuri.
@barsan.doru  nu ai avut probleme sa intri cu rulota acolo? Cand am fost eu aveau o poarta destul de joasa si la iesire un prieten a cam harjait rulota pe o sina. A trebuit sa demonteze si cosul de la soba ca sa incapa.
Eu am intrat fara probleme. Rulota mea are 2,5m inaltime. La iesire mi-a fost teama. Aveam Golful atunci si a trebuit sa plec cu demaraj sa urc panta aceea si mi-a fost frica sa nu se balanseze atelajul si sa ating. Dar am iesit cu bine.
Da dar se poate sta si off in zona daca esti baiat bun, am stat de multe ori. O sa incerc sa pun ceva poze zilele care urmeaza.