03-08-2016, 09:42 AM
Nu toate rulotele au usi despartitoare, iar pentru cei ce doresc sa obtina putina intimitate exista solutii!
Una dintre aceste solutii este separarea cu o perdea fata de restul rulotei.
Rulota mea are asa ceva pentru patul din spate, insa patul din fata nu era pravazut cu acest paravan, asa ca m-am hotarat sa fac eu unul.
Avantaje? Destule:
Perdeaua am cumparat-o doar pana la inaltimea patului+saltea, pentru a nu atarna pe jos, dar si pentru ca inaltimea perdelei corespunde cu latimea rulotei, facand cateva pliuri.
Ce ziceti?
Una dintre aceste solutii este separarea cu o perdea fata de restul rulotei.
Rulota mea are asa ceva pentru patul din spate, insa patul din fata nu era pravazut cu acest paravan, asa ca m-am hotarat sa fac eu unul.
Avantaje? Destule:
- izoleaza fonic (nu exagerat de tare, dar izoleaza!)
- izoleaza termic, spatiul fiind mic, se creeaza un microclimat, iar caldura ramane in acel spatiu, nu mai iese de fiecare data cand se deschide usa
- izoleaza spatiul de dormit de lumina exterioara, nemailasand sa intre lumina nici de la trape, nici de la alte surse
- mai ma asez pe ea si o desfac din prinderile de plastic
- trebuie prinsa bagheta de plastic cumva, dai gauri in tavan
Perdeaua am cumparat-o doar pana la inaltimea patului+saltea, pentru a nu atarna pe jos, dar si pentru ca inaltimea perdelei corespunde cu latimea rulotei, facand cateva pliuri.
Ce ziceti?