M-am gandit ca aveti diverse chestii pe care doriti sa le doati, valoarea lor nefiind semnificativa. Scrieti decat ce vreti sa donati, si o modalitate de contact, daca nu aveti semnatura, urmand ca atunci cand ati dat produsul, sa nu stergeti postarea,
doar sa marcati cu stergerea asa.
Incep eu:
- Mufa englezeasca de apa, cu cuplu rapid, fara filtru, in stare buna cu tot cu mufa pentru pompa si panglica de cauciuc care duce spre pompa, fara pompa.
Cine are o undiță pe care vrea să o arunce, de cinci metri, nefuncțională pt prins pește (dar care se poate extinde fără probleme, complet), fără chestiile acelea pe unde trece firul, și vrea să o arunce?
Mi-am cumpărat steagul României (100 x 50 cm), l-am sărutat, l-am pus în dreptul inimii
și la prima ieșire vreau să-l pun sus de tot!
@
George , decizia a fost luata, vrem o veverita. Doresc mai multe informatii, cum vrei sa le dai, deschizi un topic, aici, etc...
Iti multumesc!
Ma bucur sa va fiu de folos, deci cusca pleaca la Ploiesti.
Sa fie intr-un ceas bun !
Pe de alta parte, ai timp sa mai testezi preferintele. Pote si pe viu intr-un pet-shop, unde sa vada toate ispitele - de regula hamster, porcusor de Guineea, iguana, poate cobai dar si veverita.
Voi continua cu veverita in topicul deja deschis referitor la pet-uri si iti stau la dispozitie pt orice inrebare suplimentara.
Stii tu, sms daca nu raspund