Omleta rulotistului: sanatoasa, gustoasa si preparata cu productivitate mare - testata deja de cateva ori.
Gustoasa, suculenta, sanatoasa - nu contine ulei si nu e prajita ci fiarta, nu murdaresti vase, poti face multe deodata, nu trebuie sa le pazesti, le poti tine calde pana aduni lumea la masa.
Iubitorii de omleta prajita spre maro poate ca vor observa diferente, pt ca nu are gustul specific de prajeala.
Omleta la punga:
- se bat ouale cu toate ingredientele dorite
- se pune compozitia intr-o punga fara bisfenol si rezistenta la congelator / cuptor (gen punga pt cuptor sau punga Ikea cu fermoar), care se inchide
- se pune punga cu partea de jos intr-o cratita cu apa deja fierband, sprijinind gura pungii cu o lingura de lemn (sa nu atinga peretele cratitei)
- mie mi-a iesit ok fiarta 20-25 min (unii recomanda 15, altii 30, am incercat si asa)
- ca s-o tii calda, poti s-o lasi in oala
Punga de cuptor este mai rezistenta si nu are probleme cu inmuierea, dar nu e refolosibila.
Punga de Ikea e refolosibila, la 15 - 20 min e ok, dar dupa 25 min de fiert se cam inmoaie si nu stiu daca e ok...
Nu murdaresti tigai, nu faci fum, nu miroase, n-o pazesti, n-o intorci, nu mananci in serii, ...
Pt weekenduri cu rulota, compozitia se poate face de acasa, se transporta intr-un PET si se pastreza la frigider.
Pozele de mai jos ilustreaza varianta gatita aseara si reincalzita mai devreme la birou:
Gustoasa, suculenta, sanatoasa - nu contine ulei si nu e prajita ci fiarta, nu murdaresti vase, poti face multe deodata, nu trebuie sa le pazesti, le poti tine calde pana aduni lumea la masa.
Iubitorii de omleta prajita spre maro poate ca vor observa diferente, pt ca nu are gustul specific de prajeala.
Omleta la punga:
- se bat ouale cu toate ingredientele dorite
- se pune compozitia intr-o punga fara bisfenol si rezistenta la congelator / cuptor (gen punga pt cuptor sau punga Ikea cu fermoar), care se inchide
- se pune punga cu partea de jos intr-o cratita cu apa deja fierband, sprijinind gura pungii cu o lingura de lemn (sa nu atinga peretele cratitei)
- mie mi-a iesit ok fiarta 20-25 min (unii recomanda 15, altii 30, am incercat si asa)
- ca s-o tii calda, poti s-o lasi in oala
Punga de cuptor este mai rezistenta si nu are probleme cu inmuierea, dar nu e refolosibila.
Punga de Ikea e refolosibila, la 15 - 20 min e ok, dar dupa 25 min de fiert se cam inmoaie si nu stiu daca e ok...
Nu murdaresti tigai, nu faci fum, nu miroase, n-o pazesti, n-o intorci, nu mananci in serii, ...
Pt weekenduri cu rulota, compozitia se poate face de acasa, se transporta intr-un PET si se pastreza la frigider.
Pozele de mai jos ilustreaza varianta gatita aseara si reincalzita mai devreme la birou:
Numai sms la 0728.116.868