Punctajul Subiectului:
  • 0 Vot(uri) - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin DinuMi-am luat prima rulota... primele infiltratii..
#27
(Ultima modificare: 04-05-2017, 01:25 PM de catre: Niky Radu.) -->
Salutare, stiu ca mai bine joci sah de pe margine decat daca ai fi la masa, nu ma supar de comentarii, suntem pe un forum iar acestea trebuiesc sa fie constructive, sa invatam unii de la altii daca ideile sunt bune. Polita de PAL a inlocuit polita din pal veche, am subliniat ca am reprodus in mod identic cum a fost la origine, decat culoarea difera. Aceasta taiere de pal semirotunda iar o latura la unghi de 45 de grade o face decat un singur debitor de pal in Bucuresti, este o masina speciala pt asta.  Daca contesti materialele folosite de constructor e doar opinia ta. Prima poza dovedeste starea in care era ,in care arata si izolatia pusa de constructor iar penultima starea finala inclusiv aceasta izolatie (poza a fost facuta mai devreme de cat am montat eu izolatia totala). Baghetele nu puteau fi dintr-o bucata, tu stii ceva dar nu stii tot, cum zici tu se fac reparatiile cu panou frontal drept, la care bagheta o schimbi pe toata latimea rulotei, intre pereti. Aceasta rulota are panoul frontal semirotund, iar scheletul din lemn e construit in 3 unghiuri. Am reprodus exact forma constructorului, orice alta idee de adaptari ar fi fi dus la nepotrivirea panoului de plastic frontal. Baghetele la origine erau prinse cu capse, iar eu in afara de capse am pus si coltare metalice exact pe unghiul necesar. Referitor la placaj, stim amandoi ca nu exista la latimea rulotei, in varianta cu panou drept trebuiesc minim 2 bucati. Aici fiind vorba de 3 unghiuri daca as fi pus dintr-o bucata materialul s-ar fi frant necontrolabil la capsare, asa i-am dat eu forma necesara exact dupa cele vechi date jos. Fractura de perete vechi ce a mai ramas pe rulota nu a fost taiat de mine, este exact forma pe care englezul a construit-o, eu am lucrat pe langa ea, aceasta nu a putut fi desprinsa deoarece prin placaj e prins cu capse si ornamentul de plastic din interior, ori acesta trebuia salvat neaparat, ascunde exact imbinarea dintre placaj si polita de jos. Am incercat sa scot capsele din bucata asta ramasa de perete si nu am reusit, ar fi trebuit sacrificat acel ornament si am renuntat. Cele 2 placaje care corespund cu ferestrele laterale frontale sunt intr-un unghi semirotund, pe exterior nu ar fi mers lipit polistiren deoarece ar fi trebuit facut bucatele ca sa se muleze pe unghiul placajului, m-am gandit la asta dar am preferat sa-l las cum a gandit-o englezul.

Tot ce mai doresc sa subliniez este ca...
Rulota nu are infiltratii si nici nu va avea in curand
Nesansa cumparatorului de a incerca acel perete vechi cu degetul si a dus la strapungere a dus la divulgarea modului de reparatie si a formei cu care a gandit-o contructorul, eu doar am reprodus elementele stricate. Un perete care are vata minerala ca izolatie nu poate avea o rezistenta la apasare.
Nu necesita investitii suplimetare la ceea ce am facut eu. Daca noul proprietar doreste, nu ma pun impotriva vointei lui, toata aceasta insistenta o fac ca sa-l salvez sa nu cheltuiasca bani degeaba. Toti am trecut la inceput prin aceasta necunoastere si nepricepere. Trecand anii si citind informatii , unii au indraznit sa le repare singuri, altii s-au ars cu reparatorii de la Ploiesti, a dus la o experienta din partea unora. 
Mai devreme sau mai tarziu ne intalnim intr-un camping sau la vreo intalnire si nu vreau sa mi se scoata "ochii" pe nedrept. Rulota nu are probleme ascunse. 
Rog in continuare 1-2 colegi sa mergem sa vedem aceasta rulota si sa-si exprime opiniile, cumparatorului despre ea si daca se confirma ce am declarat.
Raspuns


Răspunsuri în acest subiect
RE: Mi-am luat prima rulota... primele infiltratii.. - de Niky Radu - 04-05-2017, 12:39 PM

Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 3 Vizitator(i)
STS Service