Cristi, gata concediul, las-o naibii de muncaca e grea, zi vesti cu stickerul
Numai sms la 0728.116.868
Autocolante de exterior ?
|
Cristi, gata concediul, las-o naibii de muncaca e grea, zi vesti cu stickerul
Am uitat de el, ma ocup saptamana viitoare, azi sunt plecat.
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com
Momentan mai am niste hartie, dar, daca aveti nevoie de ceva de printat, puteti lua de aici: http://www.hartieautocolanta.ro/etichete...-mate.html
Printez eu ce pot, sau daca aveti unde printa, imprimanta laser color (atentie, imprimantul laser nu tine FOARTE bine in soare, dar pentru 2-3 ani pe rulota e suficient - de fapt nu prea tine nimic mult in soare!).
Homo homini lupus
-------------------------------------- Incercati sa ma sunati, daca nu raspund, imi verific mailul cel putin de 3 ori pe zi: oneminute[pe]gmail[punct]com
Daca am inteles eu bine... 30 de lei o coala ?
Stai linistit si nu printa nimic ! (si-asa nu gasesc "matrita") Cu ce imprimanta ar trebui, insa, printate, ca sa tina mai bine ?
30 de lei - 10 Bucati
Homo homini lupus
Serghei
Sector 3,Bucuresti tel 0788344586
Eu le-am gasit pe net, daca gasiti mai ok in alte parti... sa ma anuntati si pe mine.
@SERGHEIDIN , am sa iau 10 A4 pentru tine, dar sa vedem daca reusesc sa fac imaginea aia (sau poate o gaseste @George ) sa fie printata corespunzator.
Homo homini lupus
Am gasit numai varianta cu "membru cotizant Pxx"
N-o gasesc... mama ei ! Mai caut
(08-28-2017, 01:08 PM)Cristi A scris: Eu le-am gasit pe net, daca gasiti mai ok in alte parti... sa ma anuntati si pe mine. OK..Nu-i graba,multzam.Sa imi trimiti pe privat un ,,nr din ala lung " ...sa iti trimit banii.
Serghei
Sector 3,Bucuresti tel 0788344586 |
|